torstai 1. kesäkuuta 2017

Eteisen uusi kaappilöytö.

Käväsin tuossa eräänä päivänä pyörähtämässä kierrätyskeskuksessa, ja mihin siellä törmäsinkään?












60- luvun liinavatekaappiin ja vielä suht edullisesti verrattuna siihen, kuinka paljon niistä tänä päivänä pyydetään. Oikeastaan ihan vahingossa ja huomaamatta lähdin tekemään kauppoja kaapista ja vasta kun ajelin kotiin päin kaappi kyydissä, ymmärsin ettei sille ole sopivaa paikkaa eikä edes tarvetta.

Muutamaan paikkaan sitä mallailtuani päätin, että eteisessä kenkähyllyn virkaa toimittanut joku-muu-hyllykkö sai väistyä kaapin tieltä.

Kaappi vetää sisäänsä vähän vähemmän kenkiä kuin edellinen ratkaisu, mutta pidän siitä että kengät ovat ovien takana. Koon puolesta kaappi istuu tuohon syvennykseen ihan hyvin, saan edelleen laukut roikkumaan koukuista ja kaapin päälle saa avaimet ja muut asiat säilytykseen.

Bongasin sillä samalla kierrätyskeskusreissulla myös tuollaisen kauniin muotoisen peilin kolmella eurolla. Unohdin vain silloin kaappi hössötyksen keskellä ostaa sen, joten täytyi myöhemmin palata ostamaan peili; Onneksi se oli vielä tallella. Peili on tarkoitus ripustaa seinälle kunhan saan jotain millä ripustaa.

Jostain, en yhtään muista mistä, tarttui mukaan myös tämä näppärä kenkä-kaveri.




Ja hei, kasvihuone projekti eteenee hitaasti mutta varmasti (!), koitan saada jotain yhteenvetoa aikaiseksi lähipäivinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kuuntelen ne mielelläni :)