maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ruskean yliannostus.

Tässä päivänä muutamana kiertelin kirppiksiä ja kävin myös kierrätyskeskuksessa. Jännästi silmiini osui vain ruskeita esineitä :) Jännä sinänsä että en kovin paljon edes pidä ruskeasta sisustuksessa, johtuen toden näköisesti jonkinlaisesta ruskean yliannostuksesta. Vai olisikohan mieli muuttumassa...?



Perhostaulut löytyivät kiertsistä, olisikohan ollut 20 sentin kappale hintaan. Ajattelin sijoittaa ne lasten huoneeseen joskus, kun saan sinne jotain järkeä.



Tosi kiva ( ja kaivattu ) työtuoli löytyi myös kiertsistä kahden eken hintaan. Ei paha. 
Ruskea vinyyli oli saanut pari reikää osakseen vuosien varrella, joten poistin sen ja todennäköisesti tuoli jää ihan "paljaalleen".




Tätä Finelin pannua kävin jo aikaisemmin ihmettelemässä ja hypistelemässä ennen kuin ostin sen. En ole vieläkään ihan varma onko se kovin kaunis. Ihan käyttökuntoinen se kyllä on. Ostin pois kuitenkin kun halvalla sain.


Tämä vanha(?) ja likainen (!) pullonavaajapapparainen oli mielestäni tosi hauska. En tiedä tästä mitään enkä oikein osaa arvatakaan. Patinan alta pilkottaa luultavasti kupari, ja tosi painavakin se on. 
Mistäköhän löytyisi lisää tietoa tästä? Oletko törmännyt tällaiseen jossain?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö ajatuksia? Kuuntelen ne mielelläni :)